Juventa Sport  


               

PROIZVOĐAČI


 

SUUNTOKompanija SUUNTO sa sjedištem u Finskoj osnovana je 1936. godine. Od samog početka svog rada nastoji da unaprijedi sisteme kompasa i satova za planinare, nautičare i sve one koji veliki dio svog dana provode vani. Danas je SUUNTO jedan od svjetskih lidera u proizvodnji sportskih instrumenata, koji se koriste za treninge, ronjenje, planinarenje, skijanje, jedrenje, golf... Njihovi proizvodi kombinuju estetiku i funkcionalnost satova i računara specijalizovanih za praćenje rada sportista, kako bi oni imali što bolji uvid u rezultate svog rada i kako bi bili što efikasniji.

Kliknite na sličicu proizvoda da biste vidjeli njegovu detaljnu specifikaciju.


M5 ALL BLACK

M5 ALL BLACK

ART: SS018260000MPC: 259,00 KMPosjeduje fitness test, sistem za nadzor mase korisnika, sistem za slobodni trening, dnevne instrukcije za idealnim vremenom trajanja i intenzitetom vježbi, automatski podesiv program vježbanja za narednih 7 dana, vodič tokom vježbanja u realnom vremenu, preporučeno vrijeme odmora poslije vježbanja, motivacione poruke i kaiš Dual Comfort, kompatibilan sa velikim brojem sprava za kardio vježbe. Ima mjerače brzine i pređene dionice, a može se koristiti na 9 jezika: engleskom, francuskom, španskom, italijanskom, njemačkom, holandskom, portugalskom, švedskom i finskom jeziku.


CORE ALU DEEP BLACK

CORE ALU DEEP BLACK

ART: SS018734000MPC: 739,00 KMOpremljen je mjeračem visine, sa memorijom i različitim mjerenjima, barometrom sa alarmom za oluje, indikatorom vremena, kompasom sa poluautomatskom kalibracijom, mjeračem dubine, satom, pokazivačem datuma, štopericom i alarmom. Posjeduje i pokazivač izlazaka i zalazaka Sunca na preko 400 lokacija širom svijeta, digitalni termometar i interfejs na engleskom, njemačkom, francuskom i španskom jeziku. Radna temperatura mu je od -20 do +60 stepeni Celzijusa.


CORE ALU PURE WHITE

CORE ALU PURE WHITE

ART: SS018735000MPC: 739,00 KMOpremljen je mjeračem visine, sa memorijom i različitim mjerenjima, barometrom sa alarmom za oluje, indikatorom vremena, kompasom sa poluautomatskom kalibracijom, mjeračem dubine, satom, pokazivačem datuma, štopericom i alarmom. Posjeduje i pokazivač izlazaka i zalazaka Sunca na preko 400 lokacija širom svijeta, digitalni termometar i interfejs na engleskom, njemačkom, francuskom i španskom jeziku. Radna temperatura mu je od -20 do +60 stepeni Celzijusa.


CORE ALL BLACK

CORE ALL BLACK

ART: SS014279010MPC: 639,00 KMOpremljen je mjeračem visine, sa memorijom i različitim mjerenjima, barometrom sa alarmom za oluje, indikatorom vremena, kompasom sa poluautomatskom kalibracijom, mjeračem dubine, satom, pokazivačem datuma, štopericom i alarmom. Posjeduje i pokazivač izlazaka i zalazaka Sunca na preko 400 lokacija širom svijeta, digitalni termometar i interfejs na engleskom, njemačkom, francuskom i španskom jeziku. Radna temperatura mu je od -20 do +60 stepeni Celzijusa.

       

CORE REGULAR BLACK

CORE REGULAR BLACK

ART: SS014809000MPC: 539,00 KMOpremljen je mjeračem visine, sa memorijom i različitim mjerenjima, barometrom sa alarmom za oluje, indikatorom vremena, kompasom sa poluautomatskom kalibracijom, mjeračem dubine, satom, pokazivačem datuma, štopericom i alarmom. Posjeduje i pokazivač izlazaka i zalazaka Sunca na preko 400 lokacija širom svijeta, digitalni termometar i interfejs na engleskom, njemačkom, francuskom i španskom jeziku. Radna temperatura mu je od -20 do +60 stepeni Celzijusa.

 
ELEMENTUM AQUA

ELEMENTUM AQUA

ART: SS014528000MPC: 999,00 KMVISINOMER,ATMOSFERSKI PRITISAK I VREMENSKI TREND,3D KOMPAS,AUTOMATSKI REŽIM ZA DUBINSKO RONJENJE ,MAKSIMALNA DUBINA,VREME RONJENJA,TEMPERATURA VODE,PRIJAVA: POSLEDNJIH 14 RONJENJA,NERĐAJUĆE ČELIČNO KUĆIŠTE SA SAFIRNIM STAKLOM,FINSKA IZRADA


M5 BLACK PACK

M5 BLACK PACK

ART: SS018466000MPC: 259,00 KMPosjeduje fitness test, sistem za nadzor mase korisnika, sistem za slobodni trening, dnevne instrukcije za idealnim vremenom trajanja i intenzitetom vježbi, automatski podesiv program vježbanja za narednih 7 dana, vodič tokom vježbanja u realnom vremenu, preporučeno vrijeme odmora poslije vježbanja, motivacione poruke i kaiš Dual Comfort, kompatibilan sa velikim brojem sprava za kardio vježbe. Ima mjerače brzine i pređene dionice, a može se koristiti na 9 jezika: engleskom, francuskom, španskom, italijanskom, njemačkom, holandskom, portugalskom, švedskom i finskom jeziku.

M1 BLACK

ART: SS015862000MPC: 159,00 KMOmogućava kontrolu pulsa i mjerenje sagorijevanja kalorija. Automatski prebacuje praćenje rada srca u 3 zone, kako bi se što više poboljšali rezultati treninga. Izrađuje se sa udobnim kaišem od tekstila i Dual Comfort Belt tehnologijom, koja je kompatibilna sa velikim brojem sprava za kardio vježbe. Jednostavan je za korišćenje na 9 jezika: engleskom, francuskom, španskom, italijanskom, njemačkom, holandskom, portugalskom, švedskom i finskom jeziku.


M2 BLACK

M2 BLACK

ART: SS015854000MPC: 199,00 KMOmogućava kontrolu pulsa i mjerenje sagorijevanja kalorija. Automatski prebacuje praćenje rada srca u 3 zone, kako bi se što više poboljšali rezultati treninga. Izrađuje se sa udobnim kaišem od tekstila i Dual Comfort Belt tehnologijom, koja je kompatibilna sa velikim brojem sprava za kardio vježbe. Jednostavan je za korišćenje na 9 jezika: engleskom, francuskom, španskom, italijanskom, njemačkom, holandskom, portugalskom, švedskom i finskom jeziku.

       

M1 BLACK

ELEMENTUM AQUA

ART: SS014527000MPC: 1329,00 KMOvaj ekskluzivni model pokazuje datum, vrijeme i alarm, trenutnu i maksimalnu dubinu, vrijeme ronjenja, temperaturu vode i broj zarona. Displej posjeduje pozadinsko osvjetljenje, koje omogućava dobru vidljivost i lošim svjetlosnim uslovima. Može da bilježi podatke o posljednjih 14 zarona.


KAIŠ ZA SAT AMBIT3

KAIŠ ZA SAT

ART: SS021085000MPC: 83,00 KM


KAIŠ ZA SAT CORE CRUSH

KAIŠ ZA SAT CORE CRUSH

ART: SS020797000MPC: 99,00 KM 
 
         www.suunto.comPutanja