Juventa Sport  


               

ZAŠTO JUVENTA SPORT?


 

ZAPOSLENJEZbog proširenja mreže prodajnih centara na području Bosne i Hercegovine, Jaćimović d.o.o. Banja Luka raspisuje konkurs za prijem u radni odnos više radnika u prodaji u novootvorenom prodajnom centu Juventa sport u Mostaru (Mepas Mall).

1. Više radnika u prodaji

Stručna sprema: SSS

Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poznavanje rada na računaru, aktivan odnos prema poslu, samoinicijativnost, spremnost na timski rad, komunikativnost i ljubaznost.

U CV-JU OBAVEZNO DOSTAVITI JEDNU FOTOGRAFIJU, BROJ TELEFONA ZA KONTAKT I E-MAIL ADRESU.

Ako ste mladi, dinamični, vrijedni i komunikativni i uz to još posjedujete sklonosti ka prodaji i usluživanju kupaca, javite nam se. Jaćimović je preduzeće koje je svoj imidž stvaralo  u više od dvije decenije uspješnog rada i izraslo u regionalno prepoznatljivo ime u domenu trgovine sportskom opremom i rekvizitima, te oružjem i opremom za lov. Naši prodajni centri pod jedinstvenim brendom Juventa sport nalaze se širom Bosne i Hercegovine.

Prijave i CV šaljite na e-mail adresu: info@juventasport.com. Prijavljeni kandidati će naknadno biti obavješteni o datumu i mjestu održavanja intervjua.Putanja